"Δεν ειναι ο ανθρωπος εκπληκτικο ζωο;.."

"Δεν είναι ο άνθρωπος εκπληκτικό ζώο;.."
..Σκοτώνει άγρια ζώα - πουλιά, καγκουρό, ελάφια, ένα σωρό άγριες γάτες, ποντίκια, αλεπούδες και ντίνγκος - με τα εκατομμύρια για να προστατέψει τα κτηνοτροφικά ζώα και τις τροφές τους. Μετά σκοτώνει τα κτηνοτροφικά ζώα με τα εκατομμύρια και τα τρώει. Αυτό με τη σειρά του σκοτώνει τον άνθρωπο με τα εκατομμύρια, διότι τρώγοντας όλα αυτά τα ζώα οδηγείται σε εκφυλιστικές και θανατηφόρες αρρώστιες όπως τα καρδιακά νοσήματα, τα νοσήματα των νεφρών και τον καρκίνο. Οπότε τότε ο άνθρωπος βασανίζει και σκοτώνει εκατομμύρια ακόμα ζώα για να ψάξει να βρει γιατρειά για αυτές τις αρρώστιες. Αλλού, εκατομμύριο άλλοι άνθρωποι πεθαίνουν από πείνα και υποσιτισμό γιατί το φαγητό που θα μπορούσαν να φάνε χρησιμοποιείται για να παχύνει τα κτηνοτροφικά ζώα. Εντωμεταξύ, κάποιοι άνθρωποι πεθαίνουν με θλιμμένο γέλιο για την παραλογία του ανθρώπου, που σκοτώνει τόσο εύκολα και τόσο βίαια, και μία φορά τον χρόνο, στέλνει κάρτες που προσεύχονται για "Ειρήνη πάνω στην γη"."
Ντάβιντ Κόατες "Η βιομηχανική φάρμα του γερο-Μακντόναλν"

Περιβαλλον

10/12/10

Από τον σύλλογο ζωόφιλων της Αγ.Παρασκευής

Τηλ. 210 63 90 916
"Αγαπητά μας μέλη, αγαπητοί φίλοι,
Κάτι ευχάριστο: Μπορείτε να δείτε την πρόσκληση για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας
στο link: http://megaswf.com/serve/83621/
Κάτι δυσάρεστο: Το Δημοτικό Πρόγραμμα για τα Αδέσποτα σχεδόν σταμάτησε για λόγους
οικονομικούς. Ο Σύλλογός μας θα συνεχίσει μόνος του μέχρι τα μέσα του 2011, οπότε ο
νέος μας Δήμαρχος, που είναι θετικός στο Πρόγραμμα, θα έχει ξεκαθαρίσει τις
οικονομικές του δυνατότητες και θα έχει γίνει η προεργασία για την υπογραφή συμβάσεων.
Μπορείτε να μας ενισχύσετε ψωνίζοντας από το παζάρι μας ή προσφέροντας σ’ αυτό
γλυκά και φαγητά, που έχουν μεγάλη ζήτηση. Μπορείτε ακόμα να αναλάβετε οικονομικά
την τροφοδοσία κάποιου σκύλου, όπως του Τζάκ, του Αζόρ, της Λένας, ή τη φύλαξή του
σε πανσιόν (ή στο χώρο σας) για θεραπεία ή υιοθεσία.
Σας περιμένουμε με τους φίλους σας.
ΔΩΡΟ: Δωρεάν συμβουλές στο παζάρι από εκπαιδευτή για το ζωάκι σας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο"

8/12/10

Χριστουγεννιάτικο Baazar του Stray Life

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΤΟΥ STRAY LIFE
 
 
 
Tο Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010 στο Μουσείο Ηρακλειδών στο Θησείο, θα πραγματοποιηθεί το Χριστουγεννιάτικο bazaar του φιλοζωικού σωματείου Stray Life / Αδέσποτη Ζωή.
 
"Μόλις λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αποφασίσαμε να σας «κλέψουμε την καρδιά» και να την δώσουμε στους αδέσποτους φίλους μας!
Το Stray Life είναι ένα νέο φιλοζωικό σωματείο που ιδρύεται το 2010, έχοντας σαν κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε όλα τα επίπεδα. Τα ιδρυτικά του μέλη, γνωστά για την φιλοζωική τους δράση και την εμπειρία τους σε αυτόν τον τόσο δύσκολο τομέα, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουν τα ζώα που υποφέρουν. 
Το Stray Life δεν είναι απλά ένα ακόμα σωματείο - είναι μία άλλη προσέγγιση, μια καινούργια άποψη για ένα πολύ παλιό πρόβλημα. Όραμά μας είναι να καταφέρουμε να ευαισθητοποιήσουμε ακόμη περισσότερους ανθρώπους και να ασχοληθούμε με τη διάσωση και την ενημέρωση. 
Εάν λοιπόν η δυστυχία των ζώων δεν σας αφήνει ασυγκίνητους και θέλετε κι εσείς να συμβάλλετε στην προσπάθεια αυτή, μπορείτε να κάνετε μια δωρεά σε είδος ή υπηρεσία, για το Χριστουγεννιάτικο bazaar μας. Κάθε προσφορά έχει τεράστια σημασία και συμβολίζει μία κίνηση αγάπης για τα ζώα που υποφέρουν και μας έχουν ανάγκη.
Ελάτε στο bazaar με την παρέα σας για να γνωριστούμε από κοντά και να σας ενημερώσουμε για τις δράσεις μας. Την ίδια ημέρα, θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της λαχειοφόρου μας, όπου οι τυχεροί θα πάρουν δώρα-έκπληξη που θα δώσουν πολλή χαρά τόσο στους ίδιους όσο και στους μικρούς τους φίλους.
Σας περιμένουμε, για να δώσουμε μαζί περισσότερη αγάπη!"
 


Μουσείο Ηρακλειδών: Ηρακλειδών 16, Θησείο, Στάση μετρό: Θησείο
Για πληροφορίες-δωρεές παρακαλούμε επικοινωνήστε με το straylife10@gmail.com